Ne shtojme vlera ne vetebesimin tuaj!

Transplanti i flokeve eshte nje prodedure plotesisht e sigurt dhe pa dhimbje, e cila ofron rezultate natyrale te perhershme.

  • 21 vite experience
  • Ekip i specializuar Turq 🇹🇷
  • Standard i larte sherbimi
  • Paisje bashkekohore
  • Metodat me te fundit te tranplantit te flokut
Pacientet e mbjelljes se flokut

Transplanti Flokeve

Rezultatet Para/Pas te pacienteve tane

Jeni duke konsideruar te kryeni mbjelljen e flokeve ne Shqiperi?

Si kryhet mbjellja e flokeveklinika me e mire per mbjellje floku

Pertej pozicionit favorizues gjeografik, Shqiperia ka per te ofruar shume me shume, nga klima mesdhetare deri te peisazhet mahnitese natyrore. Por me e rendesishmja, Shqiperia eshte gjithashtu shtepia e procedurave estetike dhe mjekesore te ofruara nga mjek specialiste te klasit boteror me cmime te perballueshme dhe cilesi maksimale. Ju mund te kryeni procedurat tuaja duke kursyer me shume se 50% te kostos se procedurave ne Mbreterine e Bashkuar, duke perfshire gjithashtu kostot e udhetimit dhe qendrimit.

Analiza e Flokut

Me ne fund nje zgjidhje e perhershme per renien e flokeve tuaj!

Me trajtimin e duhur, renia e flokove mund te eliminohet me sukses.

Qofshin floket ne koke apo fytyre - Mjekesia moderne ne kliniken Dermolife mundeson nje trajtim pa dhimbje dhe rezultate natyrale.

Mjeket me te mire turq 🇹🇷 per transplantin e flokeve

Mjeke turq per transplantin

Klinika Dermolife ofron sherbime te transplantit te flokeve sipas standardeve nderkombetare te cilesise me te larte ne Europe dhe mbare boten, qe nga viti 2018. Me nje staf mjekesor vendas dhe te huaj, ne ju garantojme rezultate superiore dhe experience te paharrueshme. Qe nga viti 2018 ne kliniken Dermolife zhvillohen transplante te flokut me ekip te dedikuar dhe prej profesionistesh turk. Cdo dite, paciente te kenaqur dhe mirenjohes ndaj punes tone, na motivojne per te ofruar nje pervoje te pakrahasueshme dhe metodat me te fundit te transplantit te flokeve.

Metodat qe ne aplikojme jane DHI (Implantimi Direkt I Flokut) dhe Sapphire FUE Keto metoda diferencojne nga njera-tjetra nga aspekti teknik por kane nje gje te perbashket - rezultatet natyrale dhe te padallueshme per syrin.

Floke te forte qe nuk bien kurre! Ne Dermolife nuk bejme kompromise per cilesine e rezultateve perfundimtare

1. Analiza e Flokeve

Kryeni analizen tuaj te flokeve online, falas dhe pa asnje obligim perpara ardhjes tuaj.

2. Konsulta

Te gjitha pyetjet tuaja do te qartesohen hollesisht nepermjet telefonit apo fizikisht ne klinike.

2. Personalizimi

Rekomandimi nga ekipi i klinikes Dermolife ne menyre transparente se cilat metoda per trajtimin e renies se flokeve do te jene me te pershtatshmet per ju dhe pse.

4. Kujdesi Post-Operativ

Mbeshtetje dhe asistence mjekesore nga ekipi specialist per aq kohe sa te jete e nevojshme per ju.

Jeni vetem nje konsulte larg per te rikthyer floke te shendetshem

Kryeni analizen e flokeve ne rehatine e shtepise tuaj, online, falas dhe pa asnje obligim.

Rrugetimi juaj ne Dermolife Hair Clinic

Hair clinic dermolife

Cdo hap eshte planifikuar per te ofruar komoditet tek pacientet tane. Nder te tjera, organizimi dhe menaxhimi i perpikte na lejon te ofrojme sherbime me efikasitet maksimal per te luftuar renien e flokeve.

Sa kushton transplanti i flokeve?

cmimi i tranplantit

Kostoja e mbjelljes se flokeve eshte variabel per cdo pacient pasi cdo rast eshte unik dhe trajtohet ne menyre te vecante. Faktoret kyc per te percaktuar cmimin jane numri i grafteve qe do te transplantohen dhe metoda qe do te perdoret tek pacienti.

Llogarit Cmimin

Pse te zgjedhesh Dermolife Hair Clinic?

Cmimet terheqese dhe nje rezultat perfundimtar perfekt nuk jane gjithcka qe e dallon Dermolife Hair Clinic nga klinikat e tjera. Hidhi nje sy avantazheve qe ofrojme per ty:

Avantazhet Dermolife Hair Clinic Dermolife Hair Clinic Te Tjeret
• Hotel + Vip Transfer
• City Tour
• Analiza e Flokeve
• 4 Seanca PRP falas
• Aftercare Kit

Njihuni me pacientet tane

mbjellja e flokut xhevair zenelimbjellja e flokeve xhevair zeneli
★★★★★
Xhevair Zeneli (Aktor)

"Eh cdo na marrin mesysh. Mrekulli ke ber Dermolife, zili ma kane te tere.Faleminderit shume per punen e palodhur.”"

4,000 Grafe
denis dyrnjaja tranplant flokurezultati i mbjelljes se flokve genti
★★★★★
Gent Hazizi (Aktor)

"Une nuk mund te jem me i lumtur me rezultatin e transplantit tim te flokeve. Ky vend eshte mrekulli."

4000 Grafe
kejdi gishto transplant flokuvideo e tranplantit te flokeve
★★★★★
Kejdi Gishto (Aktor)

"Tashme une ndihem si Jonny Bravo, me ka ndryshuar pamja dhe me jane ulur te pakten 5 vite nga mosha. Faleminderit shume Dermolife."

4,200 Grafe

Faleminderit per Besimin Tuaj!

aleksi mbjellje flokurezultati i flokeve alban Xhihani
aleksi mbjellje flokurezultati i flokeve

Pyetjet e bera shpesh

A eshte e dhimbshme procedura e mbjelljes se flokeve?

Procedura e mbjelljes se flokeve pergjithesisht eshte nje procedure e sigurt por si cdo procedure tjeter, edhe mbjellja e flokeve mund te kete kunderindikacionet e veta. Pritshmerite mund te jene: dhimbje post-operative, kruarje, ose skuqje. Te gjitha keto mund te parandalohen duke ndjekur keshillat tona post-operative.

Sa efikase eshte procedura?

Mbjellja e flokeve eshte e vetjma zgjidhje perfundimtare per te luftuar renien e flokeve. Nuk keni pse te kompleksoheni me per pamjen tuaj. Hapesiat boshe ne koke apo ne fytyre nuk do te jene me kurre nje problem per ju.

Sa kushton mbjellja e flokeve?

Cdo rast trajtohet ne menyre individuale. Faktoret qe luajne nje rol te rendesishem per cmimin perfundimtar jane numri i grafteve qe do te transplantohen dhe teknika qe do te zgjidhni.

Ne cfare moshe rekomandohet te kryhet procedura?

Procedura e mbjelljes se flokeve mund te kryhet ne cdo moshe. Ne ju ftojme te kryeni konsulten tuaj FALAS prane ambienteve te klinikes Dermolife per te pare se cfare mund te bejme per ju.