Procedura e mbjelljes se flokeve

procedura mbjelljes se flokeve

Procedura e mbjelljes se flokeve ne kliniken Dermolife ndahet ne 3 faza: faza pergatitore, procedura dhe kujdesi pasues. Cdo detaj eshte pershtatur per te qene fleksibel me rutinen tuaj te perdishmerise, prandaj nese jeni duke udhetuar, do t’ju nevojiten vetem 72 ore per t’ju rikthyer planeve tuaja. Ne pak kohe ju do te mund te gjeni zgjidhjen perfundimtare te renies se flokeve.

Analiza e Flokut

Ne kujdesemi per cdo detaj, vecanerisht per ju.

Kujdesi per floket

Ne Dermolife besojme se organizimi i mire eshte baza per te patur nje eksperience te pakrahasueshme, Ne do te organizojme te gjithe rrugetimin tuaj, qe nga rezervimi deri te fluturimi dhe akomodimi juaj. Ndersa jeni ketu, ne do te sigurohemi qe trajtimi juaj dhe kujdesi ndaj pacientit te jene koherent. Ne jemi te perkushtuar ndaj standardeve rigoroze te shendetit, estetikes dhe sigurise. Ju do te merrni kohen tuaj te rikuperimit ne rehati, nen mbikqyrjen vigjilente te stafit tone profesional dhe ekspert. Kjo eksperience vjen pa lista pritjeje, pa kosto te shtuara dhe me nje qendrim luksoz, ne menyre qe te mund te ktheheni ne shtepine tuaj te shplodhur dhe te rinovuar.

Analiza e Flokut

Faza e pare: Pergatitja

pergatitja per proceduren e transplantit te flokeve

Ne diten e mberritjes, asistenti juaj personal do te jete duke ju pritur ne aeroportin e Tiranes dhe nepermjet transportit VIP do te drejtoheni per ne klinike per te kryer ekzaminimet e nevojshme. Pas marrjes se gjakut e cila eshte e domosdoshme ne fazen pergatitore, ju do te mund te eksploroni dinamiken e kryeqytetit atraktiv te Tiranes ose thjesht te pushoni ne dhomen e organizuar posacerisht per qendrimin tuaj.

Faza e dyte: Mbjellja e flokeve

si mbillen floket

Ne fillim aplikohet anestezia lokale per te siguruar nje procedure te rehatshme dhe pa dhimbje. Me pas vijohet me nxjerrjen individuale te grafteve nga zona donatore nepermjet metodes FUE. Metoda FUE siguron qe zona donatore te jete e shendetshme pas rikuperimit, me shenja minimale, te cilat eliminohen teresisht me kohen. Pas nxjerrjes se grafteve, vijohet me transplantimin e flokeve, metoda e te ciles eshte perzgjedhur paraprakisht me ekipin specialist.

Faza e trete: Kujdesi Post Operativ

Kujdesi pas transplantit te flokeve

Ne diten e trete pas mbjelljes se flokeve ne do tju ftojme te paraqiteni per rikontroll prane ambienteve te klinikes Dermolife. Gjate rikontrollit ju gjithashtu do te kryeni larjen e pare pas procedures nga ekipi specilist, dhe do te paiseni me setin e posacem aftercare per te cilin do te direktoheni mbi menyren e perdorimit dhe aplikimit. Pas ketij rikontrolli ju mund t’i riktheheni rutines tuaj dhe nese jeni duke udhetuar, mund te riktheheni ne shtepine tuaj pa problem. Perkujdesja gjate kesaj kohe nga specialistet tane nuk do te mungoje. Ju do te kontaktoheni ne intervale te rregullta kohore per te mbikqyrur progresin e flokeve tuaj te rinj.

 

Lire dhe Mire, vetem ne Dermolife!

Me nje eksperience 21 vjecare, ne ju ofrojme rezultate natyrale, sherbim cilesor dhe cmime terheqese. Ne Dermolife do te gjeni mjeket me te mire Turq te specializuar vetem per mbjelljen e flokeve, teknikat e te cileve perditesohen me inovacionet dhe risite e fushes. Mbeshtetja jone nuk do te mungoje ne asnje moment, duke e bere kete rrugetim sa me te lehte dhe te paharrueshem per ju. Na kontaktoni per nje konsulte falas dhe mesoni me shume se cfare mund te ofrojme per ju.

Rezervo tani

Pyetjet e bera shpesh

A eshte e pershtatshme metoda Sapphire FUE per mua?

Metoda Sapphire eshte kryesisht e pershtatshme per paciente me strukture flokesh mesatare ne te trashe. Nese floket tuaj kane keto karakteristika, rezultatet do te jene optimale.

Cfare ka speciale metoda DHI (Implantimi Direkt i Flokut)?

Gjate mbjelljes se flokeve me metoden DHI, hapja e kanaleve dhe vendosja e folikulave te flokut kryhen ne te njejten kohe. Graftet vendosen ne penen speciale DHI dhe transplantohen menjehere ne skalp.