Transplanti i Mjekres

Mbjellja e mjekres ne Shqiperi

Mbjellja e mjekres dhe e mustaqeve ne Dermolife

Rrallimi vende-vende apo hapesirat boshe ne mjeker ose tek mustaqet krijon pasoja te padeshiruara estetike. Nje mjeker e formuar mire eshte e rendesishme per pamjen e shume meshkujve. Procedura e mbjelljes se mjekres apo mustaqeve rikthen floke me te forte dhe me te shendetshem ne zonen e fytyres. Per ta thjeshtesuar akoma me shume rrugetimin tuaj, kryeni analizen e flokeve ne rehatine e shtepise tuaj, online, falas dhe pa asnje obligim.

Analiza e Flokut

Transplanti i Mjekres

Rezultate Para & Pas

Transplanti i Mjekres

transplanti i mjekres

Kohe me pare mjekra e plote dhe e trashe perfaqesonte burrerine dhe forcen. Nese rritja e mjekres eshte e dobet, shpesh mund te ndikoje ne vetebesimin e dikujt. Ky faktor nuk ka pse ndikon tek ju. Me risite e fundit ne fushen e trajtimeve te flokeve, rezultatet perfundimtare jane me te sakta dhe me natyrale, duke lejuar te takoni pritshmerite tuaja me rezultatet reale.

Analiza e Flokut

Si realizohet procedura e mbjelljes se mjekres?

Procedura kryhet me anestezi lokale ashtu sikur procedurat e tjera te mbjelljes se flokeve dhe ju nuk do te ndjeni dhimbje gjate apo pas procedures.

Hapi 1: Analiza e Flokeve

procedura e mbjelljes se mjekres

Kryeni analizen tuaj te flokeve online, falas dhe pa asnje obligim perpara ardhjes tuaj.

Analiza e Flokut

Hapi 2: Nxjerrja e Grafteve

kujdesi ndaj mjekres

Edhe ne transplantin e qimeve te mjekres, zona ne pjesen e pasme te kokes sherben si zona donatore, pasi floket ne ate zone jane vecanerisht te forte dhe rezistent ndaj hormonit dihidrotestosterone, i cili eshte pergjegjes per renien e trasheguar te flokeve. Graftet lirohen dhe nxirren individualisht duke perdorur tekniken FUE.

Hapi 3: Ruajtja dhe pasurimi me lende ushqyese

klinike per mbjelljen e mjekres

Pas nxjerrjes, folikulat e flokeve nderpriten nga furnizimi me gjak dhe per kete arsye humbasin furnizimin e tyre me lende ushqyese. Per te kundershtuar kete, ato ruhen ne nje tretesire te vecante jetike qe rigjalleron dhe forcon graftet.

Hapi 4: Transplantimi

transplantimi i mjekres

Pasi graftet kane marre lendet e nevojshme ushqyese, fillon procedura e transplantimit me tekniken Sapphire FUE. Pena prej safiri lejon densitet te larte deri ne 120 grafte per cm² dhe siguron rikuperim te shpejte pa efekte anesore.

Sa kushton mbjellja e mjekres?

Grafiku i Cmimit

Pas konsultes paraprake me ekipin specialist, do te analizohet hollesisht situata aktuale e mjekres tuaj. Nje cmim perfundimtar varet nga disa faktore si numri i grafteve qe do te mbillen dhe preferencat estetike te pacientit.

Llogarit oferten

Perfitimet Tuaja

Densitet maksimal
Maksimum i rrenjeve
Rikuperimi i mjekres per 3 muaj

Transplanti i Mjekres ne Dermolife

Ne pak kohe, ju mund te riktheni qime te forta dhe rezistente ne mjekren tuaj duke evituar pergjithmone rrallimet dhe hapesirat boshe ne fytyte. Ne kliniken Dermolife do te gjeni komfort, ekselence dhe cmime te lira. Nje ekip i specializuar turk ne dispozicionin tuaj, teknikat me te fundit dhe paisjet bashkekohore na lejojne te bejme diferencen.

Rezervo tani

Pyetjet e bera shpesh

Ne rastin e alopecies Areata, a mund te kryhet mbjellja e mjekres?

Transplanti i mjekres mund te aplikohet edhe ne raste te perzgjedhura te alopecies areata ne fytyre ose tek boshtet, nese demtimi eshte relativisht i vogel ne diameter edhe ka qene i qendrueshem per nje periudhe prej me shume se nje viti. Transplanti i mjekres mund te kryhet ne raste te tilla, pasi pacienti te informohet se ekziston mundesia e rikthimit te alopecies areata ne te njejten zone ose ne nje zone tjeter te fytyres ose kokes.

Kush eshte kandidati ideal?

Transplanti i mjekres eshte i indikuar per ata qe kane floke te holle per arsye trashegimore ose hormonale (p.sh. hipotiroidizmi) ose per shkak te nje demtimi, djegje ose shenje atrofike. Te gjitha me siper, ne te vertete, konsiderohen si shkaktaret kryesore te rrallimit te mjekres. Ne shume raste te meshkujve kryesisht te rinj, qimet e rralla te fytyres mund te verehen edhe nese nuk ka faktore trashegues.