Zgjidhja perfundimtare ndaj renies se flokeve!

Pse bien floket

Transplanti i flokeve eshte metoda me efektive per te siguruar floke qe nuk do te bien me kurre. E njohur ndryshe si alopeci androgjenike, eshte lloji me i perhapur i renies se flokeve tek meshkujt. Statistikat tregojne se me shume se 50% e meshkujve do te preken nga renia e flokeve ne nje periudhe te jetes se tyre. Nje prej shkaktareve kryesore eshte formimi gjenetik ose histori familjare te renies se flokeve.

Renia e trasheguar e flokeve zakonisht nuk ka efekte anesore. Megjithate, nganjehere renia e flokeve ka shkaqe te tjera me te renda sic jane, disa lloje te kancerit, medikamente te ndryshme, problemet me tiroide dhe steroidet anabolike. Eshte e nevojshme te konsultoheni me mjekun nese konstatoni renie te flokeve pas fillimit te medikamenteve te reja ose prej problemeve te tjera shendetesore.

Bazuar ne situaten ekzistuese te flokeve tuaj, ekipi yne i specializuar do t’ju ofroje metoden e duhur per t’ju rikthyer serish floke te plote.

Analiza e Flokut

Transplanti i Flokeve

Rezultate Para & Pas

Po konsideroni te kryeni mbjelljen e flokeve?

Sa kushton transplanti flokut

Mbjellja e flokeve eshte zgjidhja me e mire si per meshkujt ashtu edhe per femrat per te rikuperuar floket e humbur. Procedura eshte perdorur qe ne shekullin e 18-te per te mbushur hapesirat boshe ne koke dhe per te luftuar shume lloje te renies se flokeve. Ne ditet e sotme, teknikat kane avancuar, dhe ju mund te arrini te keni floke te shendetshem dhe plot shkelqim, pa dhimbje, pa shenja dhe pa efekte anesore. Risite revolucionare sigurojne rezultate perfundimtare natyrale te cilesise me te larte.

Analiza e Flokut

4 Hapat e procedures se mbjelljes se flokeve

Nga pergatitja deri ne rezultatin perfundimtar, ne Dermolife Hair Clinic nevojiten vetem 4 hapa per te rikuperuar floket e humbur. Nje ekip i perkushtuar do te jete aty per ju ne cdo hap. Procedurat qe ne perdorim jane perfeksionuar nder vite, ne menyre qe gjithmone te prisni nje rezultat perfekt.

Hapi 1: Analiza e Flokeve

Analiza e transplantit te flokeve

Kryeni analizen tuaj te flokeve online, falas dhe pa asnje obligim perpara ardhjes tuaj.

Analiza e Flokut

Hapi 2: Nxjerrja e Grafteve

Graftet e Transplantit te flokeve

Pas aplikimit te anestezise lokale, ne kontrast me teknika te hershme si FUT, graftet do te merren ne menyre individuale, pa e demtuar lekuren e skalpit dhe pa lene shenja.

Hapi 3: Ruajtja dhe pasurimi me lende ushqyese

Ruajtja e Tranplantit te flokeve

Meqenese folikulat nuk furnizohen me me substancat e nevojshme jetike per shkak te ndarjes nga qarkullimi i gjakut, specialistet do te ruajne graftet tuaja ne nje solucion ushqyes. Solucioni rigjalleron dhe forcon graftet tuaja ne menyre optimale per hapin perfundimtar te procedures.

Hapi 4: Perzgjedhja e teknikes

Perzgjedja e teknikes se duhur varet nga situate aktuale e flokeve te pacientit, deshirat estetike te pacientit, etj. Prandaj eshte e nevojshme te kryeni konsultimet paraprake. Ekipi i Dermolife Hair Clinic do t’ju asistoje ne menyre transparente se cilat teknika do te jene me te pershtatshme per ju dhe pse.

DHI Implantimi Direkt I Flokut

 • Ideale per densitet te larte
 • Kohe rikuperimi 7 dite.
 • Qethja e flokut nuk eshte edetyrueshme.

Aplikimi:

 • Hollimi i flokeve.
 • Duhanpiresit e rende.
 • Floke me trashesi mesatare.
Metoda DHI

Sapphire FUE

 • Ideale per te mbuluar zona te medha.
 • Kohe rikuperimi: 10 dite.
 • Qethja e Flokut eshte e detyrueshme.

Aplikimi:

 • Vija e flokeve ne renie.
 • Renia e flokeve ne tempull.
 • Floke me trashesi mesatare.
Metoda FUE

Pershtypjet e pacienteve

pacient transplanti flokesh alexpause play icon
xhavair zeneli mbjellje flokeshpause play icon

Nje eksperience e personalizuar!

Cdo vit paciente vendas dhe te huaj zgjedhin kliniken Dermolife per te permiresuar pamjen e tyre. Mjeshteria dhe paisjet bashkekohore, kombinuar me ndjeshmerine e spikatur ndaj te bukures, na lejon te realizojme mbjelljen e flokeve me rezultate natyrale te cilat do te zgjasin per gjithe jeten.

Rezervo tani

Pyetjet e bera shpesh

Cfare duhet te keni parasysh para mbjelljes se flokeve?

Mosperdorimi i medikamenteve qe shkaktojne hollimin e gjakut 10 dite para mbjelljes se flokeve. Eshte e rendesishme te pastrohet zona ku do te kryhet transplanti para procedures qe pamja te jete sa me e qarte. Preferohen veshjet e rehatshme, kemisha, veshje sportive te hapura qe ju lejojne ti hiqni dhe ti vishni lehtesisht pa patur kontakt me koken.

Cfare te presim pas transplansplantit te flokeve?

Duke filluar ne 3 muajt e ardhshem, fillojne te shfaqen floket e rinj. Ndryshimet e medha do te shihen ne muajin 5-6 pas procedures. Pas muajit te 9-te ndryshimi do te jete 90%. Pra pas 1 viti ju do te keni floke te plote dhe te shendetshem. Analiza Flokut

Kujdesi dhe ndjeshmeria:

Kujdesi dhe ndjeshmeria me floket e rinj eshte me rendesi te madhe ne kete proces. Te nesermen pas procedures behet trajtimi ambulator tek dy zonat ku eshte punuar. Kryhet larja e zones se mbjelle dhe zones donatore. Pacientit i shpjegohet me detaje procesi i larjes se flokeve. Pasi jane ndjekur me perpikmeri keshillat nga pacienti per rreth 15 dite me rradhe sic eshte informuar, ne diten e15-te, te gjitha rrjepjet e mundshme ne zonen e mbjelljes eliminohen dhe procesi i larjes perfundon. Pacienti me pas mund t’i rikthehet rutines.