Trajtimi PRP

Trajtimi i flokut me plazma

Plazma e pasur me trombocite eshte plazma e gjakut qe permban perqendrimet me te larta te trombociteve ne gjak. PRP eshte autolog, qe do te thote se vjen nga vete trupi i pacientit. Trajtimi ndihmon folikulat e transplantuara te “zene vend” duke promovuar spontanisht kohe te shpejte rikuperimi.

Analiza e Flokut

Kombinimi i trajtimit PRP me Mbjelljen e Flokeve

Plazma e flokut

Trupi yne ka metodat me te mira (si dhe perberesit aktive) per te trajtuar shqetesime te ndryshme estetike dhe shendetesore. Trajtimi PRP eshte shtesa e perkryer per proceduren e mbjelljes se flokeve.

PRP eshte e pasur me proteina dhe trombocite, prandaj sherben si nje baze e forte per perteritje dhe rigjenerim te jashtezakonshem qelizor.

Llogarit oferten

Perfitimet e aplikimit te terapise PRP

perfitimet e plazmes se flokut
  • Rritja e qendrueshmerise se folikulave te flokeve pas mbjelljes.
  • Kohe me e shpejte rikuperimi.
  • Vitalizimi dhe biostimulimi i folikulave te flokeve te transplantuar.
  • Parandalon thinjat e parakohshme.

Rezultate te perforecuara

rezultatet e plazmes e flokut

Ne rastin e mbjelljes se flokeve, kemi te bejme me ndarjen e trombociteve dhe leukociteve. Trombocitet jane (per qellimet tona) pereresi aktiv i vlefshem. Ne te njejten kohe, trajtimi PRP rrit ndjeshem cilesine e flokeve dhe mundeson pershpejtimin dhe permiresimin e rinovimit te indeve rreth rrenjes se flokeve. Trajtimi nuk ka efekte anesore ose reaksione alergjike, pasi baza e tij eshte vete gjaku juaj.

Aktori Gent Hazizi gjate seances PRP

aleksi mbjellje flokurezultati i flokeve alban Xhihani
Gent Hazizi Prp e Flokutrezultati i flokeve