Rezervo tani per nje konsulte falas!

Na kontaktoni per te mesuar se si mund te riktheni floke te shendetshem dhe te dendur duke perdorur teknikat moderne te transplantit te flokeve. Perfitoni nga cmimet e perballueshme dhe paketat tona gjitheperfshirese te pershtatura ne baze te nevojave tuaja individuale. Ne Dermolife Hair Clinic prioriteti yne je ti!

Na Kontaktoni

phone icon

+355 69 20 99 780

whatsapp icon

+355 69 20 99 780

mail icon

info@dermolife.al

mail icon

Rruga Derhemi, Tirane Albania

Kontakt