Transplanti i Vetullave

Transplanti i Vetullave

Ndryshimet ne mode shpesh here kane influencuar menyren se si zgjedhim modelin e flokeve, modelin e veshjeve, modelin e grimit, por gjithashtu edhe modelin e vetullave. Nga vetullat e holla deri tek ato te bera tattoo, kane shkaktuar demtim te parikuperueshem per qimet ne zonen e vetullave duke mos i lene ato te rriten dhe te formohen.

Arsyet per mbjelljen e vetullave nuk vijne vetem nga faktore estetike por edhe prej faktoreve te tjere si, trauma apo gjendje mjekesore te ndryshme dhe renie e trasheguar e flokeve.

Analiza e Flokut

Foto Para & Pas

Rezultate te Pacienteve Femra

Rezultate te Pacienteve Femra
sa kushton mbjellja vetullave
sa kushton transplanti vetullave

Mendoni se jeni kandidate per mbjelljen e vetullave?

A mbillen vetullat

Vetullat luajne nje rol thelbesor ne shprehjet e fytyres dhe i japin asaj formen unike. Mbjellja e vetullave do te riktheje harmonine ne fytyre duke komplimentuar tiparet tuaja unike dhe strukturen tuaj te fytyres.

Nepermjet teknikes Sapphire FUE, folikulat e flokeve transplantohen ne kendin, thellesine dhe saktesine me te larte, e cila arrin nje rezultat te perhershem dhe natyral.

Analiza e Flokut

4 hapa per vetulla te bukura

Ashtu si me trajtimet e tjera te renies se flokeve, transplantimi i vetullave eshte nje proces me 4 hapa.

Hapi 1: Analiza e Flokeve

testimi i flokut

Kryeni analizen tuaj te flokeve online, falas dhe pa asnje obligim perpara ardhjes tuaj.

Analiza e Flokut

Hapi 2: Nxjerrja e grafteve

Infographic showing the hair grafts extraction from the donor area from a woman

Teknika FUE perdoret per te nxjerre ne menyre individuale graftet nga zona donatore. Folikulat e marra nga pjesa e pasme e kokes jane vecanerisht te forta dhe rezistente ndaj hormonit dihidrotestosterone, i cili eshte pergjegjes per renien e flokeve.

Hapi 3: Ruajtja dhe pasurimi me lende ushqyese

Infographic showing the hair follicle storage and enrichment before the hair transplant

Nxjerrja e grafteve nga zona donatore ndan folikulat e flokeve nga qarkullimi i gjakut. Si rezultat, ato nuk mund te furnizohen me lendeushqyese. Per te kundershtuar kete, ato ruhen ne nje solucion te pasur me biotine.

Hapi 4: Transplantimi i grafteve

klinike per mbjellje vetullash

Vendosja e grafteve kerkon delikatese, pune rigoroze dhe saktesi te larte per te marre rezultatet e deshiruara. Pervoja mjekesore dhe teknika e duhur jane kombinimi perfekt per te patur nje rezultat natyral dhe te padallueshem per syrin.

Sa kushton mbjellja e vetullave?

sa kushton mbjellja vetullave

Cmimi do te llogaritet nder te tjera, duke iu referuar numrit te grafteve qe do te transplantohen dhe teknikes qe do te perdoret. Ne kliniken Dermolife perdorim analizen e flokeve si baze per te percaktuar oferten tuaj individuale.

Llogarit oferten

Perfitimet tuaja

Metoda inovative.
Maksimum i rrenjeve.
Dendesi maksimale.
Ndjekje e vazhdueshme post-operatore.
Kohe e shkurter rikuperimi.
Rezultat perfundimtar perfekt, ne harmoni me strukturen dhe tiparet e fytyres tuaj.

Nese syte jane dritarja e shpirtit, atehere vetullat jane korniza e asaj dritareje.

Nepermjet mbjelljes se vetullave ju do te perfitoni jo vetem nga teknikat dhe instrumentet moderne, por edhe nga nje rezultat natyral dhe perfekt. Mesoni me shume rreth opsioneve qe kemi ne dispozicion per ju.

Rezervo tani

Pyetjet e bera shpesh

Sa grafe nevojiten per mbjelljen e vetullave?

Numri i grafteve te transplantuara gjate mbjelljes se vetullvellogaritet individualisht nga ekspertet tane.

Ne pergjithesi, mund te themi se mesatarisht, perdoren 100 deri 250 grafte per vetull.

A eshte i mundur transplantimi i vetullave si per Femrat ashtu edhe per Meshkujt?

Procedura eshte e pershtatshme per meshkujt dhe per femrat. Jane ekspertet tane qe do t'ju keshillojne nese transplanti i vetullave eshte trajtimi i duhur per ju.