Sapphire FUE Hair Transplant

metoda sapphire fue per floket

Metoda e transplantimit te flokeve me tekniken Sapphire FUE eshte efektive ne luften kunder renies se trasheguar te flokeve. Nepermjet penes Sapphire, graftet tuaja transplantohen me precizion te larte dhe arrijne dendesi maksimale te flokeve. Hapja e kanalit ne forme V siguron nje drejtim natyral te rritjes dhe shmang demtimin e indeve.

Analiza e Flokut

Sapphire FUE

Foto Para dhe Pas

Perse te zgjedhesh tekniken Sapphire FUE?

Perse Teknika Fue

Transplantimi i flokeve nepermjet Sapphire FUE eshte i pershtatshem nese vuani nga renia e flokeve androgjenetike dhe hapesira boshe jane formuar tashme ne koken tuaj, ose vija e flokeve po terhiqet pas. Duke qene se kjo metode perdor pena safiri te imta dhe antibakteriale per hapjen e kanaleve, procesi mundeson nje densitet te larte qimesh prej 120 grafte per cm². Procesi siguron nje rezultat teresisht natyral dhe mund te aplikohet gjithashtu ne vijen e flokeve ose mjekren tuaj.

Analiza e Flokut

4 hapat e procedures se Sapphire FUE

Ne 4 hapat e transplantit te flokeve tuaj me tekniken Sapphire FUE, folikulat e flokeve fillimisht pergatiten, me pas nxirren, ruhen dhe ne fund transplantohen.

Hapi 1: Analiza e Flokeve

analiza e renies se flokeve

Kryeni analizen tuaj te flokeve online, falas dhe pa asnje obligim perpara ardhjes tuaj.

Analiza e Flokut

Hapi 2: Nxjerrja e grafteve

Infographic showing the hair grafts extraction from the donor area

Nxjerrja e grafteve nga zona dhuruese me tekniken FUE. Kjo eshte metoda me efektive per nxjerrjen e grafteve dhe perben bazen per proceduren e mbjelljes se flokeve. Teknika eshte e sigurt dhe ruan zonen tuaj donatore. Kjo per shkak se me Ekstraktimin e Njesive Folikulare (FUE) cdo graft nxirret ne menyre individuale.

Hapi 3: Ruajtja dhe pasurimi me lende ushqyese

Infographic showing the hair follicle storage and enrichment before the hair transplant

Hapi tjeter konsiston ne ruajtjen dhe pasurimin e grafteve tuaja ne nje perzierie te veçante ushqyese. Kjo eshte e rendesishme sepse folikulat e flokeve vecohen nga cikli i gjakut pas nxjerrjes se tyre. Ruajtja ne nje tretesire te pasur me biotine u siguron grafteve lende ushqyese thelbesore dhe i pergatit ato per transplantim. Ky hap eshte thelbesor per te arritur nje rezultat te persosur perfundimtar.

Hapi 4: Transplantimi

infographic showing a graft transplantation done with the sapphire technique

Para se graftet tuaja te transplantohen, hapen mikrokanalet me nje pene te holle safiri. Hapjet e kanaleve ne forme V-je bejne te mundur vendosjen ne kendin dhe drejtimin e duhur te grafteve.

Sa kushton transplanti i flokeve me tekniken Sapphire FUE?

Cmimi i mbjelljes se flokeve tirane

Kostoja per transplantin e flokeve tona Sapphire FUE llogaritet gjithmone ne baza individuale - sepse cdo rast konsiderohet individualisht. Nder te tjera konsiderohet numri i grafteve qe do te transplantohen dhe teknika e perdorur.

Le te llogarisim oferten tuaj personale!

Llogarit oferten time

Perfitimet tuaja

Dendesi maksimale e flokeve
Hapja e kanalit ne forme V
Drejtim natyral i rritjes
Pena te holla safiri
Rezultat perfekt

Sapphire FUE

Ne kliniken Dermolife perdorim vetem metodat me efektive dhe pajisjet me te fundit per te gjitha rastet. Ne vetem 4 hapa ju do te mund te rikuperoni floket qe do te zgjasin per gjithe jeten!Ne ju sigurojme gjithashtu ndjekje te plote postoperative per te minimizuar çdo efekt anesor. Kontaktoni me operatoret tane dhe mesoni me teper rreth opsioneve tuaja!

Rezervo tani

Pyetjet e bera shpesh

Eshte e rrezikshme procedura e mbjelljes se flokeve?

Procedura e mbjelljes se flokeve pergjithesisht eshte nje procedure e sigurt por si cdo procedure tjerer, edhe mbjellja e flokeve mund te kete kunderindikacionet e veta. Pritshmerite mund te jene: dhimbje post-operative, krruarje, skuqje apo infeksione. Te gjitha mund te parandalohen duke ndjekur keshillat tona post-operative.

A jam kandidat per mbjelljen e flokeve?

Disa faktore si, semundje specifike apo pak floke donatore e bejne kete procedure te pamundur. Konsulta me ekipin speciaist ofron informacionet e nevojshme per te kuptuar nese jeni nje kandidat potencial per kete procedure.

Sa efikase eshte procedura?

Mbjellja e flokeve eshte e vetjma zgjidhje perfundimtare per te luftuar renien e flokeve. Nuk keni pse te kompleksoheni me per pamjen tuaj. Hapesiat boshe ne koke apo ne fytyre nuk do te jene me kurre nje problem per ju.